Foci

Egy semmiből jött bombagól és a videóbíró miatt lehet bosszús Dárdai

A Hertha vezetőedzője a hajrára becserélte a fiát, és úgy tűnt, Dárdai Palkó tizenegyest harcolt ki, de közbeszólt a VAR.

Ahogy mondani szokás, magyaros rangadót rendeztek a Bundesliga nyolcadik fordulójában, Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC azt a Freiburgot fogadta, amelyben kezdőként lépett pályára Sallai Roland. Az első félidő elég furcsa volt, ugyanis a berliniek hiába játszottak jobban, hiába szereztek vezetést már a 7. percben (Duda volt az elkövető), a semmiből jött egy pazar lövés Kochtól, a szünetre így 1-1-gyel mentek a csapatok.

Koch találata:

A második félidőben érződött, hogy a Freiburgnak elég lenne a döntetlen is, ám a Hertha eredménytelenül támadta a vendégkaput. A 82. percben kis híján megégett a HBSC, Waldschmidt lövésénél Jarsteinnek kellett nagyot védenie.

A hajrában elég feszültté váló Dárdai a 84. percben a pályára küldte fiát is, aki Kalou-t váltotta. Úgy tűnt, hogy tizenegyeshez is segíti a Herthát, de aztán visszanézték az esetet és látszott, hogy Dárdai Palkó volt szabálytalan, úgyhogy berlini büntetőt helyett freiburgi szabadrúgással folytatódott a meccs, ami végül 1-1 lett. Sallai 72 percet töltött a pályán.

A Hertha bosszankodhat, mert riválisai közül a Dortmund, a Werder és a Bayern is nyerni tudott.

Eredmény – Bundesliga, 8. forduló

Hertha BSC – Freiburg 1-1 (1-1)

Nyitókép: JENS BUTTNER / dpa-Zentralbild / DPA

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik