Foci

Lothar Matthäus is odavan Dárdai Pálért

Jó a hangulat Berlinben, hiszen a Hertha BSC hét fordulót követően a Bundesliga ötödik helyén áll, az éllovas Borussia Dortmund csak három pontra van. Dárdai Pál csapata nemrég még a Bayern Münchent is megverte, amivel nem csak a német, de a nemzetközi figyelmet is magára irányította.

A Sky Sports-ra író 150-szeres német válogatott világbajnok, aranylabdás Lothar Matthäus is felhozta, hogy milyen remek munkát végez Dárdai a csapatnál, és az elmúlt évekkel ellentétben a fegyelmezettség mellől már nem hiányzik a kreativitás sem.

Dárdai most már közel négy éve edző a csapatnál, a fejlődés látványos és megkérdőjelezhetetlen. A legjobb az egészben, hogy eljutottak oda, hogy jó nézni a Herthát. A múltban inkább a koncentráción, a fegyelmen volt a hangsúly. Dárdai futball-őrült, focista családból jött. Ez meg is határozza, hogy miért megy jól a csapatnak. Dárdai és a klub között nagyon szoros a viszony, így az ő munkájában komoly szerepe van a családnak, a köteléknek és a szeretetnek is. Jó látni, hogy jól mennek a dolgok

– írta Matthäus.

Dárdai 2015 februárja óta vezeti a Herthát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik