Foci

Peter Crouchnál nincsen nagyobb arc a mai futballvilágban

Peter Crouch az utóbbi években már nem a játékával, hanem a közvetlenségével, a bejegyzéseivel és a vicceivel kerül a címlapokra. Imádják a szurkolók, nem csoda: a 37 éves focistának mindig van valami kis poénbomba a tarsolyában.

Most sem volt ez másképp, a 201 centis óriása a Telegraphnak mesélt egy-két kulisszatitkot a nem túl hétköznapi életéről, kiemelve feleséfég, illetve azt, hogy nagyon élvezi karrierje ezen szakaszát, mert közelebb lehet a családjához.

A legjobb, hogy haza mehetek felvenni a legidősebb gyermekem a suliból, és együtt tudunk lógni. Sokkal közelebb vagyok a családomhoz, nem kell már annyit utaznom, élvezem az egészet. Az is megkönnyíti az életem, hogy a feleségem nem szereti a focit, így ki tudok kapcsolni otthon

– mondta Crouch, majd ledobta a bombát.

A feleségem amúgy nagyon büszke rám, de mivel nem követi annyira a sportot, meccsek előtt többször felhívott már, hogy hol vagyok. Mondom neki, meccsen, mindjárt kezdünk.

Hozzátette, eljutott oda, hogy a meccsek után már nem tud akkor elaludni, ha nem iszik meg egy pint sört. Szerencsés genetikája van, mondja, a felesége jól tartja, minden zsírosat megeszik, de mégsem hízik egy dekát sem.

Ha egész héten keményen edzel, hidd el nekem, nagyon jól esik egy kis sörike este.

Peter Crouch 2011 óta a Stoke City játékosa, amúgy 42-szeres angol válogatott, a nemzeti csapatban 22 gólt lőtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik