Foci

Ütötték-vágták új csapattársai a magyar focistát

Ahogyan arról írtunk, a DVTK-val szerződést bontott Ugrai Roland karrierje során először áll légiósnak és Megyeri Balázs csapattársa lesz a görög élvonalbeli Atromitosznál. A játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott, azt mondta, furcsa volt, hogy pályafutása során először volt szabadon igazolható. Volt több országból is megkeresése, de a görögökön érezte, hogy tényleg őt akarják.

„Hallottam, otthon is megjelent, hogy felhívták Bódog Tamást, Bernd Storckot, korábbi diósgyőri görög klubtársamat, Nikolaosz Joannidiszt, hogy náluk érdeklődjenek irántam. Nekem ez azt jelezte, nemcsak hirtelen kellett szabad ember egy megüresedett pozícióba, hanem engem akartak” – mondta Ugrai, aki furcsa beavatási szertartáson esett át:

Kimentünk a pályára, a keret összes tagja sorfalat állt, és mondták: el kell futnom közöttük, ők meg ütöttek-vágtak közben. Nem nagy erővel, de úgy, hogy azért érezzem, ez afféle beavatás, amelyen túl kellett esni. Persze mindenki nevetett, ebből is kiderült, nem egy rideg közeg.

Fotó: Twitter/Atromitos

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik