Foci

Papírforma meccsek a Premier League-ben

Különösebb meglepetés nélkül zajlott le a Premier League ötödik forduójának szombat délutáni szakasza. Ahogy arról már beszámoltunk, a Liverpool győzni tudott a Wembley-ben, a Tottenham Hotspur ellen, így veretlenül állnak a tabella élén.

A négyórás meccseken pályára lépett a Chelsea, a Manchester City és az Arsenal is, és a nagyok közül valamennyien kisebb-nagyobb erőfeszítések árán, de győzni tudtak.

A Chelsea-ben Eden Hazard volt a hős, hiszen az ő vezérletével sikerült fordítani, majd könnyedén nyerni a Cardiff City ellen. Az angol élvonal történetében – az 1905/1906-os és az 1908/1909-es idény után – most harmadszor fordult elő, hogy két csapat is megnyerte első öt bajnokiját.

Az Arsenal nagyon megszenvedett a Newcastle Uniteddel, de végül nem hibázott, a Manchester City viszont esélyt sem adott a Fulhamnek.

Egy igen érdekes meccset azért érdemes kiemelni: a Bournemouth 4-0-ra is vezetett a Leicester City ellen, a végén azért a vendégek kozmetikáztak, így a 2016-os bajnok 4-2-re kapott ki.

Eredmények, Premier League, 5. forduló:

Tottenham Hotspur – Liverpool 1-2
Bournemouth – Leicester City 4-2
Chelsea – Cardiff City 4-1
Huddersfield – Crystal Palace 0-1
Manchester City – Fulham 3-0
Newcastle United – Arsenal 1-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik