Foci

Nem épp ebbe a társaságba vágyott Dzsudzsák Balázs

Augusztus 31-én bezárt a nemzetközi átigazolási piac, így most már csak a szabadon igazolható játékosoknak van lehetőségük aláírni a csapatokhoz. A labdarúgók piaci értékére szakosodott transfermarkt.com ennek kapcsán összeállított egy álomtizenegyet azokból a focistákból, akik egyelőre csapat nélkül maradtak.

Ebben a csapatban helyet kapott Dzsudzsák Balázs is, akinek 3,5 millió eurós piaci értéke dobogós, holtversenyben a harmadik ezzel a magyar szélső.

A korábban a Manchester Cityben is megfordult Samir Nasri a legértékesebb szabadügynök a piacon (6,5 millió euró), az ő helyzete ugyanakkor még fél évig biztosan nem változik, doppingügy miatt januárig eltiltották. Bakary Sakót is ingyen lehetne megszerezni, neki 5 millió az értéke. Dzsudzsáknak és Claudio Yacobnak és Dzsudzsáknak 3,5-3,5 millió euró a piaci értéke.

Dzsudzsákról az a hír járta, hogy a Vidibe igazol, ám a túl magas fizetési igénye miatt, illetve egy állítólagos kedvező ajánlat miatt végül mégsem szerződött a magyar bajnokhoz.

Fotó: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Ajánlott videó

Olvasói sztorik