Foci

A klubelnök is elismerte, 4,5 millió euróért vinnék a magyar focistát

A Nemzeti Sport írt arról a napokban, hogy az APOEL Nicosia magyar játékosát, Sallai Rolandot szemelte ki magának a Bundesligában szereplő Freiburg szeretné leigazolni. A lap úgy tudja, 4,5 millió eurót fizetnének a 21 éves labdarúgóért.

A ciprusi Thema Sports arról írt, hogy a klub elnöke, Prodromosz Petridesz szerdán elismerte az újságíróknak, valóban érkezett megkeresés. A lap azt is tudni véli, hogy már döntöttek is a játékos sorsáról, ezt azonban még nem hozzák nyilvánosságra, csütörtökön ugyanis az APOEL a kazah Asztana ellen játszik az Európa Liga főtáblájáért. A ciprusiak 1-0-s előnyben vannak.

Hallottam a Freiburg érdeklődéséről, sőt arról is tudok, mennyit ajánlott értem a német klub… Nagy megtiszteltetés ez a számomra, izgatottan várom, mit hoz a jövő. Nagy dolog lenne a Bundesligában játszani, óriási kihívás lenne a számomra!

– mondta a Nemzeti Sportnak Sallai a megkeresés után.

Ha Sallaiért kifizetik a 4,5 millió eurót, azzal minden idők egyik legdrágább magyar játékosa lesz. Korábban csak Dzsudzsák Balázsért és Szalai Ádámért fizettek nagyobb összeget. Dzsudzsákért kétszer is, a Dinamo Moszkva 19 milliót, az Anzsi 14 milliót. Szalai anno 8 millióért lett a Schalke játékosa.

Nyitókép: Power Sport Images/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik