Foci

Százszázalékos a Chelsea és a Watford is

Három fordulót követően több csapat is hibátlan mérleggel áll az angol labdarúgó-bajnokságban. A Liverpool FC már szombaton hozta a kötelezőt Mohamed Szalah góljával és 1-0-ra nyert a Brighton ellen. Vasárnap aztán a Chelsea egy 87. percben esett öngólnak köszönhetően győzött 2-1-re a Newcastle United otthonában. A londoni Kékek az egész mérkőzésen fölényben futballoztak,

83 százalékos labdabirtoklás mellett 16 kapura lövéssel próbálkoztak, a vezetést ennek ellenére csak a 76. percben, tizenegyesből sikerült megszerezniük.

A hazaiak hét perccel később egyenlítettek, de a gólpasszt adó amerikai DeAndre Yedlin néhány perccel később szerencsétlen mozdulattal a saját kapujába juttatta a labdát, így a Chelsea végül három ponttal távozott.

Szintén hibátlan némi meglepetésre az idény előtt némileg lesajnált Watford. A Darazsak két szép távoli lövéssel tudták megverni a Crystal Palace-t, így a Brighton és a Burnley után harmadik ellenfelüket is elintézték. A Burnley pedig a harmadik fordulóban is kikapott, ezúttal a Craven Cottage-en, ahol a másodosztályból feljutott Fulham 4-2-re nyert.

Eredmények – Premier League, 3. forduló

Fulham-Burnley 4-2 (3-2)
Newcastle-Chelsea 1-2 (0-0)
Watford-Crystal Palace 2-1 (0-0)
Korábban:
FC Liverpool-Brighton 1-0 (1-0)
Wolwerhampton Wanderers-Manchester City 1-1 (0-0)
Arsenal-West Ham United 3-1 (1-1)
Bournemouth-Everton 2-2 (0-0)
Huddersfield Town-Cardiff City 0-0
Southampton-Leicester City 1-2 (0-0)

Nyitókép:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik