Foci

Őrült hajrá után nyert a Barcelona

Az FC Barcelona 1-0-ra győzött az újonc Real Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombati játéknapján. A José Zorrilla gyepszőnyege botrányos állapotban volt, a hazaiak térfelét gyakorlatilag felásták a stoplisban azon közlekedő futballisták, mivel inkább ott zajlott a játék.

Nem is nagyo ízlett a játék a katalánoknak, bár uralták a meccset, a vezető gólt nem tudták megszerezni egészen az 57. percig, ekkor Sergi Roberto lefejelt labdáját egyből a kapu jobb oldalába lőtte Ousmane Dembélé.

Szerette volna lezárni a meccset a Barca egy második találattal, előbb Luis Suárez szerzett gólt, ám les miatt nem adta meg a játékvezető, majd a La Ligában debütáló Malcom dönthette volna el végleg a meccset, de a bravúrt bravúrra halmozó Jordi Masip védte az ordító helyzetét.

A csattanóa 94. percben jöhetett volna, Keko talált André ter Stegen kapujába, ám ezt a gólt is érvénytelenítette a bíró les címén, így végül 1-0-ra nyert az FC Barcelona.

A Deportivo Alavés hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Real Betis csapatával, míg az Atlético Madrid a Barcához hasonlóan egy góllal nyert a Rayo Vallecano ellen, amelyet Antoine Griezmann szerzett.

Eredmények – La Liga, 2. forduló

Real Valladolid-FC Barcelona 0-1 (0-0)
Gólszerző: Dembélé 57.

Atlético Madrid-Rayo Vallecano 1-0 (0-0)
Gólszerző: Griezmann 63.

Deportivo Alavés-Real Betis 0-0

pénteken játszották:
Leganés-Real Sociedad 2-2 (0-2)
Getafe-Eibar 2-0 (1-0)

Nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik