Foci

A Real Madrid felnyomta a FIFA-nál az Intert

A Real Madrid bepanaszolta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) az Internazionalét, amiért a milánói klub vezetői megkörnyékezték Luka Modricot.

A spanyol sportsajtóban augusztus 1-jén látott napvilágot a hír, miszerint az olasz klub szeretné szerződtetni az oroszországi világbajnokság legjobb játékosának megválasztott középpályást. Később Modric is előszeretettel hangoztatta, hogy szívesen folytatná pályafutását az Interben, de a Real nem engedte el, az átigazolási időszak pedig péntek este zárul Olaszországban.

Luka Modric tényleg távozna a Real Madridból
A vb legjobb játékosát meggyőzte az Inter ajánlata, a labda most Florentino Perez oldalán pattog.

A futballista szerződésében egyébként brutális, 750 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, így aztán az Internek egy esélye volt a horvát játékos megszerzésére, ha egyezségre jut a Reallal. Megegyezni pedig biztosan nem fognak, hiszen a madridi klub azért fordult a nemzetközi szövetséghez, mert Florentino Pérez elnök engedélye nélkül tárgyaltak játékmesterükkel a milánóiak.

A FIFA szabályzata szerint csak akkor lehet klubjának engedélye nélkül felvenni a kapcsolatot egy futballistával, ha szerződése már csak legfeljebb fél évig érvényes, Modric megállapodása azonban 2020-ban jár le.

Nyitókép: Quality Sport Images/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik