Foci

Az AS Roma nem hagyja annyiban, hogy a Barca lenyúlt előlük egy játékost

A spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapata kedden jelentette be, hogy leigazolta a Bordeaux brazil játékosát, Malcomot. A 21 éves támadóért 41 milliót fizetett a katalán klub. Az üzletnek azonban vélhetően még lesznek következményei, ugyanis a Bordeaux, a játékos ügynöke, valamint az AS Roma hétfőn már mindenben megegyezett egymással, ezt a megállapodást rúgták fel a franciák és adták el a játékost a végül több pénzt ígérő Barcának.

Most a klubnál megvizsgáljuk, hogy milyen jogi lépéseket tehetünk. Tény, hogy nem volt még aláírva semmi, de folyamatosan egyeztettünk a játékos ügynökével, a klubelnökkel. Egy ellenőrzést mindenképp megér ez a dolog

mondta el Monchi, a római csapat sportigazgatója.

Monchi arról is beszélt, hogy hétfőn gyakorlatilag már kész volt minden, kedden írták volna alá a szükséges papírokat, volt is egy egyeztetést a Bordeaux-nál és az az info érkezett, hogy minden a legnagyobb rendben. Aztán egyszer csak több pénzt kértek az AS Romától, ám ők nem akartak belemenni az egészbe.

Nemet mondtam, nem akartunk belemenni egy licitversenybe, mert ennek eleve nem szabadott volna megtörténnie.

Malcom a Corinthiansban nevelkedett, ott is mutatkozott be a felnőttek között, majd 2016-ban igazolta le őt a Bordeaux 5 millió euróért. A francia élvonalban 84 meccsen 20 gólja és 13 gólpassza volt.

Nyitókép: Xavier Laine/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik