Foci

Nikolic megint gólt lőtt, de így is kikapott csapata

Megszakadt a Chicago Fire labdarúgócsapatának öt bajnoki óta tartó veretlenségi sorozata az MLS-ben, az együttes vasárnap hajnalban 3-2-re kapott ki Vancouverben. A mérkőzést végigjátszotta Nikolic Nemanja, aki a 42. percben szerezte csapata első gólját, azzal még 1-1 volt az állás, de aztán ellépett 3-1-re a Whitecaps, innen már nem sikerült visszakapaszkodnia a Chicagónak. Nikolic csapattársa, Tony Tchani a 81. percben óriási gólt lőtt, azzal alakult ki a végeredmény.

Nikolicnak 18 mérkőzésen ez volt a nyolcadik találata ebben a szezonban, ezzel holtversenyben a tizenegyedik. Az Atlanta Unitedben játszó Joseph Martínez nagyon ellépett a góllövők versenyében, neki 17 találata van, utána a Zlatan Ibrahimovic, Bradley Wright-Phillips, Gyasi Zardes trió következik, ők 11-11 gólnál járnak.

Ami a többi magyart illeti: Sallói Dániel eltiltás miatt nem volt ott a Torontóval 2-2-es döntetlent játszó Sporting Kansas Cityben, Németh Krisztián pedig végig padozott a Seattle-vel 0-0-át játszó New England Revolutionben.

Eredmények – MLS, alapszakasz

Vancouver Whitecaps – Chicago Fire 3-2 (1-1)

New England Revolution – Seattle Sounders 0-0

Sporting Kansas City – Toronto FC 2-2 (0-1)

Nyitókép: JONATHAN DANIEL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik