Foci

Magyar válogatott játékost igazolt a Vidi

A bajnoki címvédő MOL Vidi FC-ben folytatja pályafutását a négyszeres válogatott Hangya Szilveszter, számolt be a klub honlapja. A 24 éves védő az MTK-ba nevelkedett, majd játszott a Dunaújvárosban is, 2015 óta erősítette a Vasast. Az angyalföldiek kiestek a szezon végén, Hangya így örül, hogy az NB I-ben folytathatja pályafutását:

A kiesést követően mindenképpen szerettem volna eligazolni a Vasasból, így nagyon megörültem a Vidi megkeresésének, számomra rengeteget jelent, hogy a bajnokcsapathoz szerződhettem

mondta Hangya, aki tudja, hogy a posztján nagy lesz a küzdelem a csapatba kerülésre, de szerinte ez egy egészséges versenyhelyzet, ami minden játékos javára válhat.

Kovács Zoltán sportigazgató elmondta, a balhátvéd érkezése már több átigazolási szezonban felmerült Fehérváron.

Újabb magyar válogatott labdarúgó csatlakozott a Vidihez, aki még fiatal, nagy potenciállal bír, de már most is komoly tapasztalattal rendelkezik. Fejlődéséhez olyan versenyhelyzetre van szüksége, amely klubunknál adott. Szilveszter érkezésével kényelmes helyzetbe kerültünk, hiszen egy olyan poszton erősödtünk ismét, amely sok csapatnál problémát okoz.

A MOL Vidi FC kedden, 18 órától Bajnokok Ligája selejtezőt játszik Luxemburgban, a F91 Dudelange csapatával.

Fotó: vidi.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik