Foci

Lanzafame lehet a Fradi nagy fogása

Úgy tűnik nemsokára véget ér a Davide Lanzafame-sztori. Az M4sport információi a 31 éves olasz csatár  csütörtökön orvosi vizsgálaton vesz részt a Ferencvárosnál.

Az előző szezonban a Budapest Honvéd színeiben 32 mérkőzésen 18 találatig jutott, ezzel pedig ő lett az NBI gólkirálya. 2017-ben pedig bajnok volt a kispestiekkel.

Az elmúlt hetekben a hírek arról szóltak, hogy Davide Lanzafamét a Videoton és a Ferencváros is szívesen látná a soraiban, ezt gyakorlatilag megerősítette George F. Hemingway napokkal ezelőtti nyilatkozata is, ahol egy harmadik kérő is szóba került, aki egy külföldi csapat lehet(ett).

„A klub több ajánlatot kapott érte, ebből három tűnik komoly érdeklődőnek, valamint van egy, amelyik a hétvégéig jelentkezik vagy nem. Davide közölte, ha a klubhoz megfelelő ajánlat érkezik, szeretne eligazolni. Még három-négy évig tud ezen a szinten futballozni, szeretne olyan összeget keresni, amilyet eddig még sohasem. A Honvéd ezt a pénzt csak nagy áldozatokkal tudná megadni neki. Egyelőre nem fogadtuk el egyik ajánlatot sem, de ezek nincsenek messze attól, amennyit Lanzafame megér. A klub számára 500 ezer eurónál többet ér a játékos, ennyiért nem adjuk el. klub számára a játékoseladásból származó bevétel fontos forrás. Akárhová megy Davide, legyen az külföld, a Ferencváros, a Videoton vagy bármelyik csapat, tiszteletben kell tartani a döntését” -nyilatkozta a Honvéd tulajdonosa a klub Facebook oldalán.

Úgy tűnik, a Ferencvárosnak sikerült kifizetnie a Hemingway által kért összeget.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik