Foci

A Real Madrid szemet vetett a kolumbiai sztárra

A különböző nyári tornák, így az éppen zajló vb is mindig jó lehetőség arra, hogy egy-egy játékos eladja magát. Juan Fernando Quintero játékával nem kisebb klubnak, mint a Real Madridnak a figyelmét hívta fel magára.

A kolumbiai középpályás jó formát mutat az oroszországi világbajnokságon, Japán ellen gólt is szerzett – bár sokra nem ment vele csapata, mert végül 2-1-re kikaptak. A Real Madrid esetében nem ez lenne a legelső alkalom, hogy világbajnokságon néznek ki maguknak kolumbiai játékost. 2014-ben Keylor Navas és James Rodríguez igazolt a fővárosi csapathoz a vb-t követően.

Quintero jelenleg az argentin River Plate csapatánál szerepel, a portugál FC Porto adta kölcsönbe még 2018 januárjában. A megállapodás 2019-ig él, akkor az argentin csapatnak opciós joga lesz a játékos megvásárlására. A Realnak tehát mindkét klubbal meg kell egyeznie, ha a kolumbiait le szeretnék igazolni.

A spanyol klub nemrég kinevezett vezetőedzője, Julen Lupetegui már dolgozott a középpályással, még négy évvel ezelőtt a Porto csapatánál, ahol 30 mérkőzésen három gól és két assziszt volt a játékos mérlege.

Juan Quintero piaci értéke jelenleg négy millió euró körül mozog, de a világbajnokság után ez az összeg emelkedhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik