Foci

Felcsúton folytatja a Vidi történetének legeredményesebb játékosa

Nyolc év után távozik a bajnok Videoton labdarúgócsapatától Szolnoki Roland. A klubhonlap megjegyzi: a 26 éves, egyszeres magyar válogatott védő 205 mérkőzésen játszott a Vidiben, 132-szer a magyar élvonalban, 23-szor a Magyar Kupában, 24-szer a Ligakupában, kétszer Szuperkupa-döntőn és 24 alkalommal nemzetközi kupameccsen lépett pályára.

Egyszeres Ligakupa-győztes, kétszeres Szuperkupa-győztes és háromszoros magyar bajnok, ezzel pedig ő a klub történetének legeredményesebb játékosa, írják.

„Büszke vagyok arra, hogy ilyen fiatalon a klub legeredményesebb játékosa lehetek. Az elmúlt években rengeteg szeretetet és támogatást kaptam a szurkolóktól, akikkel a mai napig kiváló kapcsolatom van. Nagyon hálás vagyok nekik. Időnként az embernek szüksége van környezetváltozásra azért, hogy meg tudjon újulni. Nekem most jött el ez az idő. Mindig hálás szívvel gondolok vissza a Vidiben eltöltött évekre. A csapatnak és a szurkolóknak is sok sikert kívánok a közelgő nemzetközi kupasorozathoz! Szívből kívánom, hogy a játékosok és a szurkolók is újra átéljék azt a csodát, amit 2012-ben én is átélhettem a Vidivel, amikor bejutottunk az EL csoportkörébe” – nyilatkozta Szolnoki Roland.

A játékos a felcsúti Puskás Akadémiában folytatja pályafutását.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik