Foci

Doll: Beleadunk mindent, aztán meglátjuk, mit hoz a sors

Ahogy arról beszámoltunk, a Ferencváros az izraeli Makkabi Tel-Aviv, az Újpest FC az azeri Neftci, míg a Budapest Honvéd a macedón Rabotnicki együttesét kapta ellenfélül a labdarúgó Európa Liga első selejtezőkörében a szerdai sorsoláson. Egyértelműen a Fradira vár a legnehezebb feladat, a Makkabi második lett az izraeli bajnokságban, Thomas Doll viszont nem lepődött meg, tudta, hogy erős ellenfelet fognak majd kapni.

„Az izraeli futball az utóbbi években erősödött, a Makkabi Tel-Aviv pedig nehéz ellenfélnek ígérkezik. A sorsolás előtt tudtuk, hogy

a kiemeltek közül mindegyik csapat veszélyes lehet, mindegy, hogy az bosnyák, horvát, vagy jelen esetben izraeli együttes.

A Maccabi csupán két ponttal maradt le a bajnoki címről. Az izraeliek játékoskerete tele van erős futballistákkal, nagyon egységesnek hat a csapat első ránézésre. Nehéz feladat előtt állunk. Hazai pályán kezdünk, bízom benne, hogy minél többen buzdítanak majd minket a lelátóról, mindent bele kell adnunk, és meglátjuk, mit hoz a sors” – mondta a fradi.hu-nak a Ferencváros német vezetőedzője.

A kispesti és ferencvárosi csapat hazai pályán, míg az újpesti idegenben kezd július 12-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik. A főtáblára kerüléshez négy párharcot kellene nyernie a csapatoknak.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik