Foci

Tömegverekedés után hat pirosat osztott ki a bíró – videó

Nem titok, hogy Brazíliában rendkívül szenvedélyesek a futballisták és a szurkolók is. Ebből a tűzből tartott bemutatót magyar idő szerint csütörtök hajlanban a Flamengo és a Palmeiras. A két nagy múltú élcsapat mérkőzése 1-1-re végződött, meglehetősen méltatlan módon ért véget a találkozó.

A hosszabbítás utolsó pillanataiban, a 96. percben Dudu kapott egy rúgást, amit nem fújt le a játékvezető. A Palmeiras támadój a sarkát fogva feküdt a földön, ám miután nem harsant fel a sípszó, felpattant és nekiesett az őt megrúgó Gustavo Cuellarnak. A kispad sem volt rest, azonnal berohant mindkét csapat összes játékosa és óriási tömegjelenet alakult ki.

A játékvezető lefújta a meccset, Dudu és Cuellar mellett a viaskodók közül kiszórta a hazaiak kapusát, Jailsont és a csereként beállt Jonast a túloldalról, valamint egy-egy olyan játékost is, pályára sem lépett a meccsen a bunyóig. Összesen hat piros lap villant, igazságos módon mindkét csapat hármat-hármat kapott.

Döntetlenre végződött maga a bajnoki is egyébként, Willian korai góljára 50 perccel később Thuler válaszolt, így alakult ki az 1-1-s végeredmény.

Kiemelt fotó: Miguel Schincariol/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik