Foci

Pep Guardiola már tudja, visszatér-e valaha Barcelonába

A Manchester City katalán sztármenedzsere, Pep Guardiola a TV3-nak végre megszólalt korábbi játékosa, Yaya Touré vádjaival kapcsolatban. Az elefántcsontparti középpályás szerint a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes szakember nem szereti az afrikaiakat, ergo rasszista.

Páros lábbal szállt bele Pep Guardiolába Yaya Touré
Többek között rasszizmussal is vádolja korábbi edzőjét az elefántcsontparti középpályás.

A 47 éves edző szerint a futballista pontosan tudja, hogy hazudik, több évet is együtt dolgoztak, több afrikai játékosa is volt ezen időszak alatt.

Barcelonában is edzettem őt, Manchesterben is két évet dolgoztunk együtt, egyszer sem jött oda, hogy elmondja a szemembe a gondjait

mondta Guardiola.

Barcelonában négy évet töltött, a 2008 és 2012 közötti időszakot a klub, de tán a labdarúgás történetének legjobb éveinek is tartják a szakértők. Most ismét visszatértek az újságírók a régi kérdésre: edzőként vagy elnökként visszatérne-e valaha korábbi sikeri színhelyére?

Én edző vagyok, a szakmában az egyik legjobb, nem elnök. Nem tudok mindent elvállalni. Azt tudom, hogy nem fogok visszatérni Barcelonába edzőként. Ha abbahagyom, akkor elmegyek golfozni

– jelentette ki a Manchester Cityvel rekordokat döntő menedzser.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik