Foci

Kifütyülték Pogbát a francia drukkerek

A francia labdarúgó-válogatott 3-1-re nyert Olaszország ellen felkészülési mérkőzésen, igazolva, hogy a 2016-ban hazai pályán járt Eb-ezüstérem után az oroszországi vébén is az esélyesek között kell számolni vele.

Franciaország jó meccsen verte az éppen megújuló olaszokat
A vb egyik legnagyobb esélyese és a vb egyik legnagyobb hiányzója csapott össze Nizzában.

A győzelem ellenére nem idilli a hangulat a franciáknál, mivel a szurkolók egy része kifütyülte Paul Pogbát. A középpályás valóban nem élete meccsét játszotta, de Didier Deschamps szövetségi kapitány így sem értette a drukkerek reakcióját.

“Nem csak neki szólt, egy alkalommal akkor is felharsant a füttyszó, amikor a csapat a labdát járatta. Úgy tűnt, mintha a közönség azt szerette volna, ha öt-hat gólig meg sem állunk, de ez a legmagasabb szint, tudomásul kell venni, hogy az ellenfél azért van, hogy ezt megakadályozza.

A játékosok tették, ami a dolguk, azt nem tudom, hogy nyomot hagyott-e bennük, de jobb lett volna, ha meg sem történik”

– nyilatkozta Deschamps.

Megszólalt a tizenegyesből betaláló Antoine Griezmann is, aki azt mondta, az is a futball része, hogy a közönség fütyül, persze mentálisan ezt nem könnyű elviselni, de Pogba bízik magában, annak ellenére, hogy nehéz idénye volt a MU-nál.

A franciak legközelebb június 9-én játszanak, amikor az Egyesült Államok lesz az ellenfél, majd a vébén az ausztrálokkal, Peruval és Dánival mérkőznek meg a csoportban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik