Foci

Davide Lanzafame a Ferencvárosban köthet ki

A 2017-18-as magyar bajnokság utolsó fordulója előtt a Nemzeti Sport hozta a hírt, miszerint komoly átalakuláson megy keresztül a Budapest Honvéd a nyáron. Korábban meghatározó játékosok távozhatnak, a jövő évi kezdő pedig teljesen kicserélődhet. A lap úgy tudja, hogy a 2017-es gólkirály, Eppel Márton sem marad Kispesten, érte Lengyelországból hallani érdeklődőket.

Az igazán nagy csavar viszont az lenne, ha beigazolódna az NS értesülése, és a csapat legnagyobb sztárja, Davide Lanzafame a bajnoki ezüstérmes Fradihoz igazolna.

Az olasz támadó ebben az idényben is hozta magát, 17 góljával a gólkirályi címet is megszerezheti – jelenleg holtversenyben áll a ferencvárosi Varga Rolanddal. A 31 éves játékos amúgy a liga egyik legjobban fizetett játékosa, így ha a Fradi meg szeretné szerezni, valószínűleg komolyan a zsebébe kell, hogy nyúljon.

További hír, hogy nem hosszabbítják meg Bobál Dávid szerződését sem a Honvédnál, így ő Lengyelországba vagy Mezőkövesdre mehet tovább. A kispestiek kapusa, Gróf Dávid iránt pedig állítólag több külföldi csapat, míg a nigériaiPatrick Ikenne-Kingért az MTK érdeklődik igen komolyan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik