Foci

Lewandowski le akar lépni a Bayerntől

A Sport Bild szerdán arról írt, hogy Robert Lewandowski ezen a nyáron már tényleg el akarja hagyni a Bayern München labdarúgócsapatát. Maga a téma nem újdonság, a 29 éves lengyel csatár már egy ideje hasonló hírekkel szerepel a sportsajtóban, most azonban a német lapnak az ügynöke, Pini Zahavi erősítette meg a játékos szándékait.

Robert úgy érzi, hogy új kihívásokra van szüksége. Nem a pénz vagy egy másik csapat motiválja, egyszerűen úgy érzi, hogy váltania kell

– mondta a Sport Bildnek Zahavi.

Három klubbal már kapcsolatban is állnak, ezek a PSG, a Chelsea és a Manchester United. Szép kis összeget kell majd érte utalni, az eyszer biztos, a szerződése ugyanis 2021 nyaráig szól és jelenleg 90 millió euróra tartják a piaci értékét.

A lengyel válogatottal a világbajnokságra készülő csatár 2014-ben a rivális Dortmundtól érkezett a Bayernhez, azóta 195 mérkőzésen 151 gólt szerzett a bajoroknál. Négy bajnoki címet, egy Német Kupát és két német Szuperkupát nyert az együttessel, viszont a Bajnokok Ligájában nem tudott sikeres lenni a müncheniekkel.

Nyitókép: Thomas Eisenhuth / dpa-Zentralbild

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik