Foci

Nem adták meg a gólt, óriási balhét csaptak a pécsi drukkerek

Vasárnap az NB III Közép-csoportjának 29. fordulójában a PMFC focicsapata győzelmi esélyekkel lépett pályára a Dabas ellen, a beszámolók szerint jobbak is voltak a pécsiek, azonban csak a találkozó hajrájában sikerült a kapuba találniuk. Beke Péter találata után mindenki nagy ünneplésbe kezdett, ám a játékvezető az asszisztens intésére les miatt nem adta meg a gólt – a bama.hu cikke szerint téves volt az ítélet. Itt lehet megnézni a meg nem adott gólt.

Ezt követően a hazai drukkerek előbb pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára, majd áttörték a szektoruk kapuját és 30-40 ember bement a pályára, a játékvezetők irányába tartottak, akik a vendégjátékosokkal együtt az öltözőbe mentek, onnan üzenték meg, hogy vége a találkozónak. A végeredmény így 0-0 lett.

A felháborodott drukkerek a klubházhoz vonultak, a rendőrök vették körbe az épületet. Két autójukat meg is rugdosták. Csak este fél 10-kor, rendőri kísérettel tudta elhagyni a helyszínt Barna Gábor játékvezető és csapata, a bama.hu azt írja, a hazai játékosok gúnyosan megtapsolták őket, amikor távoztak.

Komoly következményei lehetnek a történteknek, a pénzbüntetés az biztos, de a pécsi lapok pályabezárástól és pontlevonástól is tartanak.

Ez a döntetlen és a Tiszakécske győzelme azt jelenti, hogy a pécsiek a második helyre csúsztak a tabellán egy fordulóval a vége előtt. Csak az első helyezett jut fel az NB II-be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik