Foci

Három brazillal erősít a Kisvárda

Hétvégén bebiztosította feljutását az NB I-be Kondás Elemér csapata, kedden pedig három új érkezőt jelentett be a klub. A története első élvonalbeli szezonjára készülő Kisvárda Luiz Felipe Ventura dos Santosszal, Anderson Picóval és Jefferson Gomes de Oliveirával kötött szerződést.

Idén is feljutott az NB I-be olyan csapat, amely azelőtt még soha
Két fordulóval az NB II-es bajnokság vége előtt biztossá váltak a feljutó helyek.

Hármuk közül a 34 éves Felipe a húzónév, aki a portugál Bragával összesen 12 mérkőzésen szerepelt az Európa Ligában. A rutinos játékos csaknem 200 brazil élvonalbeli találkozón védett és hétszer tagja volt a korosztályos brazil válogatottnak is.

Anderson Pico egy 29 éves szélső hátvéd, aki a Flamengo mellett megfordult az ukrán Dnyipróban is, de az európai karrierje mindössze másfél évig tartott. A harmadik érkező a 30 éves “Sassá”, aki a Vitória Setúbalban 19 mérkőzésen szerepelt a portugál élvonalban, de megfordult Dél-Koreában, a Tedzson Citizenben is.

Mindhárom brazil játékos két évre írt alá.

Frissítünk!

Idők közben bejelentette a Kisvárda negyedik érkezőjét is: a 17-szeres ukrán válogatott Temur Partsvania 2021-ig kötelezte el magát Kisvárdán. A 26 éves játékos a védelem közepén és jobb oldalán juthat majd szóhoz.

Kiemelt fotó: kisvardafc.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik