Foci

Zidane el tudja képzelni, hogy Ronaldo és Neymar együtt játsszon

Amióta Neymar tavaly nyáron aláírt a PSG labdarúgócsapatához, azóta másról sem szólnak a hírek, hogy ahogy lehet, le is lép onnan. A legtöbbször a Real Madriddal hozzák hírbe a 222 millió eurós brazilt, így pénteken Zinedine Zidane-t is róla kérdezték a francia szakember sajtótájékoztatóján.

Hogy összepasszolna Ronaldóval? A jó játékosok mindig összeillenek. Rólam is mindig azt mondták, hogy nem illünk össze Djorkaeff-fel, de a pályán azért csak működött a kémia

– mondta a Marca cikke szerint Zinedine Zidane.

A Real Madridot zsinórban harmadszor a Bajnokok Ligája döntőjébe juttató vezetőedző nem tudja, hogy a Real meg akarja-e szerezni Neymart, ő nem kérte, hogy igazolják le. Aztán a következő szavaiból kitűnik, mennyire szeret erről nyilatkozni:

Szerencsére hamarosan véget ér a szezon, remélem szépen végződik, a többiről meg ráérünk később beszélni.

A Real szombaton utolsó hazai mérkőzését játssza a szezonban, a Celta Vigót fogadják. Dani Carvajal, Isco és Cristiano Ronaldo is sérült, ők nem lépnek majd pályára.

Ezen kívül két további mérkőzése lesz még a madridi csapatnak: a Villarreal elleni idegenbeli bajnoki, valamint május 26-án a Liverpool elleni, kijevi Bajnokok Ligája-döntő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik