Foci

A kiesés elől menekülő angolok nem kérik a BL-győztes támadót

A 2017-es nyári átigazolási időszak egyik legőrültebb üzlete volt, amikor a Stoke City bejelentette, hogy a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Jesé Rodriguezt kölcsönveszi a PSG-től.

Párizsból erősített a Stoke City
Egy évre kölcsönvette Mark Hughes együttese a Paris Saint-Germain támadóját.

A Real Madridtól nagy reményekkel Párizsba szerződő támadóval úgy tűnt, komoly támadósor alakulhat ki a piros-fehéreknél: Xherdan Shaquirival és a West Bromtól szerződtetett Saido Berahinóval egészen jól csengő csapat látszott kibontakozni. Csakhogy sem Berahino, sem Jesé nem váltotta meg a világot, utóbbit ráadásul többször elengedte a klub, hogy beteg kisfiát Nyant meglátogassa.

Csakhogy a spanyol nem volt fegyelmezett, többször késve érkezett vissza Angliába, ráadásul az idei szezonban felmutatott 1 gól és egy gólpassz 13 meccsen még akkor is siralmas mutató, ha átlagosan 45 percet töltött a pályán. Utoljára március 17-én, az Everton ellen 2-1-re elvesztett bajnokin lépett pályára Jesé, de mindennél beszédesebb, hogy egyetlen találkozót sem játszott végig a Stoke City első csapatában.

Ezek után nem meglepő, hogy a klub bejelentette, Jesé már nem tér vissza a csapathoz és fizetetlen szabadságon lesz június 30-ig. A történtek után aligha kap majd lehetőséget Párizsban, de az is nagy kérdés, kinek lesz kedve ezután szerződtetni?

Kiemelt fotó:  Roland Harrison /AFP 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik