Foci

Menesztette Bódog Tamást a DVTK

A Nemzeti Sport Online, a csakfoci.hu és az amigeleken.hu értesülései szerint menesztették a Diósgyőr labdarúgócsapatától Bódog Tamást. A döntést hétfőn, telefonon közölték a szakemberrel, aki a szakmai igazgatói posztot is betöltötte.

A DVTK hat bajnoki óta nyeretlen (a hétvégén a Felcsúttól kaptak ki 1-0-ra), ebben az időszakban két döntetlen mellett négy vereséget könyveltek el. Jelenleg  a kilencedik helyen állnak és csak két pont az előnyük a már kiesőhelyen álló Mezőkövesd ellen. Közben a Magyar Kupából is kiestek, a Puskás Akadémia ejtette ki őket a negyeddöntőben.

A klub is megerősítette a hírt, azt írták, a sikertelen szereplés miatt bontottak szerződést Bódoggal.

Szerződést bontott a DVTK Bódog Tamás vezetőedzővel. A döntést a sikertelen szereplés miatt hozta meg a klubvezetés. A…

Közzétette: Diósgyőri VTK (DVTK) – 2018. április 23.

Bódog Tamást valamivel több, mint egy éve, 2017 márciusában nevezték ki Diósgyőrben, Horváth Ferenc helyét vette át. Az elsődleges feladata az volt, hogy benntartsa a csapatot az NB I-ben, ezt sikerrel teljesítette is, igaz, azonos pontszámuk volt az kieső MTK-val.

Hat forduló van vissza az NB I-es szezonból és a DVTK sorsolása nem épp a legkönnyebb. Játszanak az Újpesttel, a Mezőkövesddel, a Pakssal, majd az aranyért csatázó Ferencvárossal és Videotonnal. A Mezőkövesd elleni meccset már az új stadionjában játssza majd a csapat.

A boon.hu azt írja, hogy Benczés Miklóst már meg is kérdezte a klub, hogy vállalná-e a vezetőedzői feladatot, de ő nemet mondott. Vitelki Zoltán, Zsivóczky Gyula, illetve a klub korábbi játékosa, a spanyol Fernando is lehetséges jelölt.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik