Foci

Vajon mit csinált Neymar, amíg a csapata a bajnoki címet ünnepelte?

Története hetedik bajnoki címét nyerte a PSG, amikor 7-1-re kitömte a címvédő, a mostani idényben első számú kihívójának számító Monacót.

7-1-es mészárlással lett bajnok a PSG
Ráadásul a második helyezett Monacót cincálták darabokra.

A csapat annak rendje és módja szerint megünnepelte a pályán a keret minősége alapján egyébként papírformának számító sikert,

de azt sokan kiszúrták, hogy a tavaly nyáron világrekordnak 222 millió euróért megvett Neymar kimaradt a buliból.

Az odáig rendben is lenne, hogy a brazil sztár még lábműtétje után lábadozik, az viszont már sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az Instagram-oldalára egy olyan képet tett ki, amin az látszik, hogy éppen online pókerezik, miközben a háttérben egy tévén megy a PSG-meccs.

Aztán a lefújás után kitett egy olyan képet is, amellyel gratulált a többieknek, de a Twitter népe addigra már osztotta őt rendesen a póker miatt, az alábbi bejegyzés például azt boncolgatja, hogy jobban érdekli a kártyázás, mint a futball.

Volt azért egy Neymar így is a PSG stadionjában, a Parc des Princes-ben, mivel a focista apja ott ült a lelátón. Néhány napja a PSG edzője, Unai Emery azt mondta, Neymar már a világbajnokság előtt visszatérhet, az immár tét nélkülinek számító meccsek jó alkalmat kínálhatnak neki, hogy ismét formába lendüljön, mivel a brazil szurkoló azt várják tőle, hogy vb-aranyig vezesse a válogatottat Oroszországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik