Foci

Louis Saha átadta a csepeli gyerekeknek Cristiano Ronaldo üzenetét

Csütörtökön illusztris edzőpartnere volt a Csepel Utánpótlás SC U13-as labdarúgócsapatának. A manchester United BL-győztes francia labdarúgója, Louis Saha passzolgatott a gyerekekkel.

A Csepel Utánpótlás SC edzésének helyszínén, a Nagy Imre Általános Iskolában, a tanulók óriási üdvrivalgással köszöntötték 20-szoros francia válogatott csatárt.

A 39 éves labdarúgó a gyakorlás végén „edzéstársait” megajándékozta tíz darab egyedi Manchester United mezzel, melyeket dedikált is az ifjú futballistáknak, de a vendéglátó iskola tanulói is a fotókon keresztül, a rajtuk lévő cipőig mindent aláirattak vele, amit csak lehetett.

Nagyon köszönöm a fogadtatást, amit kaptam tőletek! Szinte mint egy énekes, úgy érzem magam. Remélem, hogy élvezitek a focit, kitartóan edzetek és bízom benne, hogy talán közületek is kikerül majd egy két topjátékos, aki öregbíti majd a magyar foci hírnevét. Egyszer Cristiano Ronaldo azt mondta nekem, amikor éppen hullámvölgyben voltam, hogy “Louis, te sokkal jobban játszol, amikor mosolyogsz.” Én pedig rájöttem, hogy igaza van és azóta minden gyereknek elmondom, hogy a legfontosabb, hogy élvezze amit csinál és szenvedélyes legyen. Csak így lehet valakiből igazán nagy játékos, mert csak így tudja a legjobbat kihozni magából

– mondta a gyerekeknek Saha, akinek minden szembejövő gyerekhez volt egy-egy kedves szava vagy mosolya.

Louis Saha Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Természetesen a nyári labdarúgó-világbajnokság is szóba került:

Didier Deschamps nagyon jó játékosokkal dolgozhat, akik ráadásul a hazai rendezésű Eb óta sokkal érettebbek lettek vagyis sokkal jobban bírják majd a nyomást, ami idén nyáron rájuk nehezedik. Persze Németország vagy Argentína ellen sosem könnyű, de szerintem sokkal erősebb már fejben a válogatottunk, így jó eredményre számítok tőlük a vb-n

– fogalmazott Saha

Az esemény a Manchester United szponzora, a Gulf és magyarországi kizárólagos forgalmazója, a Lubricants Hungary társadalmi felelősségvállalás programjának részeként jött létre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik