Foci

Csúnyán leoltotta a Liverpoolt saját játékosa

A Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé jutó Liverpool német válogatott játékosa, Emre Can érdekes kijelentést tett a jövőjével kapcsolatban. A 24 éves középpályás 2014-ben került a Premier League-be a Bayer Leverkusenből, teljesítményére pedig többen is felfigyeltek. A szerződése 2018 nyarán jár le, így ingyen igazolhatóvá válik.

A hírek szerint a Juventus már ajánlatot is tett neki, de még nem döntött a következő csapatáról, nyilatkozta a válogatottja edzőtáborában.

Megvan az önbizalmam ahhoz, hogy azt mondhassam, vagyok olyan jó játékos, hogy jövőre egy nagyon nagy klubnál játszhassak. Jól érzem magam Angliában, a spanyol bajnokság is vonz, illetve a német és az olasz bajnokság is egyre színvonalasabb. Ez a helyzet a francia ligával is, amely megvetette a lábát az európai élmezőnyben. De most még nem tudok mit mondani, mert fogalmam sincs, mi fog történni nyáron

– mondta a 20-szoros német válogatott.

Sokaknál, főleg a liverpooliaknál, szemet szúrt az a kijelentése, hogy nagyon nagy klubnál játszhat a következő idényben. Can azt is kijelentette, hogy nem zárja ki, hogy marad, hiszen számára jelenlegi klubja olyan, mintha a családja lenne.

Az elsődleges pont nálam az, hogy meghatározó tagja legyek egy olyan csapatnak, amely trófeákért harcol. Erről álmodik minden futballista.

Can 2014 óta 162 meccsen 14 gólt szerzett az angol csapatnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik