Foci

Ousmane Dembélé védelmére kelt csapattársa

Sergio Busquets úgy véli, Ousmane Dembélé “egyre jobban érzi magát” a Barcelona labdarúgócsapatánál, s az öltöző bízik benne és a képességeiben.

Biztos, hogy fokozatosan erősödik, lépésről lépésre halad előre, nem szabad rá nyomást helyezni. Ousmane olyan játékos, akiben megvan a képesség arra, hogy a különbséget jelentse bármelyik pillanatban, de még alkalmazkodási szakaszban van

– mondta a katalánok játékosa a Chelsea elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzést megelőző keddi sajtótájékoztatón, hozzátéve, hogy a húszéves futballista egyre jobban játszik.

A francia támadót sok támadás éri, mióta az FC Barcelona játékosa lett, ám Busquets emlékeztetett rá, hogy a csapattársa sérülésből tért vissza, és kevés olyan fontosságú mérkőzést játszott, mint amilyen a nyolcaddöntős visszavágó lesz, amely 1-1-ről indul.

Egyre jobbnak, egyre felszabadultabbnak látom. Úgy vélem, alkalmazkodni fog. Nyitott személyiség, fiatal, van benne küzdőszellem

– foglalta össze érzéseit a spanyol középpályás.

A nyáron a Borussia Dortmundtól 105 millió euróért igazolt futballista nehezen illeszkedett be a Barcelonába és többször sérült volt az elmúlt pár hónapban.

Kiemelt fotó: MANUEL BLONDEAU / AOP PRESS / DPPI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik