Foci

A Sevilla történelmet írna a Manchester United ellen

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi visszavágói közül nagyobb figyelem hárul a Manchester United-Sevilla párharcra, miután a spanyolok nagyszerűen játszva 0-0-ás döntetlent értek el az első meccsen, hazai pályán. José Mourinho csapata egy szót sem szólhatott volna, ha a Sevilla kettő, akár három gólt is lő, annyira jobbak voltak. Végül ez nem történt meg, így teljesen nyílt, hogy ki jut a legjobb nyolc közé – ahol már ott van a Real Madrid, a Liverpool, a Manchester City és a Juventus.

A Sevilla 1958 óta nem jutott a legrangosabb európai kupában a negyeddöntőbe, így most írna történelmet, mondta a klub elnöke, Jose Castro.

Az első pillanattól oda fogjuk rakni magunkat az Old Traffordon. Nagyon közel vagyunk, hogy továbbjussunk, és elérjünk egy olyan dolgot, amelyre 60 éve várunk. A BL ezen szakaszában benne van, hogy olyan csapatokkal játszol, amelyeknek a költségvetése többszörös a tiédnél, de nem baj. Van esélyünk, hogy történelmet írjunk

így Castro, aki tehát továbbjutást vár a spanyol bajnokság jelenlegi állása szerint jövőre csak Európa Ligás csapatától.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, keddi visszavágók:

20.45: Manchester United (angol)–Sevilla (spanyol) (Tv: M4 Sport)
Az első meccs végeredménye: 0–0.
20.45: AS Roma (olasz)–Sahtar Doneck (ukrán) (Tv: Sport1)
Az első meccs végeredménye: 2–1 a Sahtar javára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik