Foci

A Bundesliga-csapat játékosait megfenyegették, Lille-ben kergették a labdarúgókat

Úgy fest, hogy Európa-szerte szombaton fogyott el a szurkolók türelme. Írtunk róla szombaton, hogy botrányos volt a Premier League-ben rendezett West Ham United – Burnley meccs, a londoni drukkereknek elegük van a csapat kilátástalan szerepléséből, többen is a pályára szaladtak, egyiküket a csapatkapitány, Mark Noble kezdte el lökdösni.

Balhé Londonban, a csapatkapitány dobta ki a szurkolót a pályáról
Elvesztette a fejét a futballista, saját maga intézte volna el a fanatikust.

Közben az egyetlen csapat, amely a Bundesliga történetében mindig az élvonal tagja volt, a Hamburg egy hatosba szaladt bele Münchenben – 8 év alatt 51 gólt kaptak a Bayern otthonában. Az utolsó előtti HSV szurkolói már legutóbb is azt üzenték, hogy ha kiesnek, akkor majd végigkergetik őket a városon, most pedig egy transzparenst tettek ki, amire azt írták: a játékosok ideje lejárt a klubnál és elkapják majd mindegyiküket.

És akkor ott volt a francia élvonalbeli Lille – Montpellier mérkőzés, ami 1-1-es döntetlennel ért véget. A Lille így csak az utolsó előtti helyen áll 29 fordulót követően, ezt pedig nehezen viselik a drukkerek, akik a lefújás után beözönlöttek a pályára, a játékosok az öltözőbe menekültek. A klubtulajdonos Gerard Lopez és a sportigazgató Marc Ingla is döbbent arckifejezéssel nézte a lelátóról a történteket.

Megértjük a szurkolók csalódottságát, de elfogadhatatlan, hogy a játékosokra támadtak. Van egy határ, amit nem lépsz át. Láttam az öltözőben, ahogy pár fiatal játékos retteg

– mondta a lille-i Yassine Benzia a goal.com-nak, aki egyébként gólpasszt szerzett a mérkőzésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik