Foci

A Chelsea-utálók szemében biztos ez az év gólöröme – videó

Csúnya verést kapott a harmincadik perctől emberhátrányban játszó Chelsea a Watford otthonában, 4-1- lett a vége, pedig a 82. percben, Eden Hazard gólja után még 1-1 volt az állás.

A meccs után az angol sajtó azt találgatja, Roman Abramovics kivágja-e Antonio Contét, hiszen a Chelsea utolsó négy tétmeccséből hármat is eldobott. A másik sokat emlegetett téma, pedig a Watford első gólja, amely tizenegyesből született, és az új szerzemény, Gerard Deulofeu mindent megtett, hogy Mike Dean bíró úgy gondolja, Thibaut Courtois, a Chelsea kapusa elcsapta őt.

Állást foglalni nem tisztünk, de maradjunk annyiban, adtak már ilyen esetben műesésért sárga lapot. Dean mindenesetre megítélte a büntetőt, amit Troy Deeney gólra váltott, majd azzal a lendülettel két középső ujját a magasba emelve jelezte is véleményét a Chelsea-drukkerek irányába.

Nem kizárt, hogy Deeney-re eltiltás vár majd, ahogyan korábban egy meccsre elmeszelték a Tottenham középpályását, Dele Allit, aki az angol válogatottban mutogatott ugyanígy a Szlovákia elleni szeptemberi vb-selejtezőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik