Foci

Negrónak és szarnak nevezte a Barca-védőt az ellenfél csatára

Az Espanyol-Barcelona meccsek mindig felfokozott hangulatban zajlanak, ami érthető, hiszen a város két csapata méri össze az erejét, ráadásul az utóbbi években az Espanyolnak ezeken a rangadókon kevés sikerélmény jutott.

Aztán január közepén a Király-kupában 1-0-ra nyert az Espanyol, amely vasárnap is kiharcolt egy döntetlent a Barca ellen.

A sikernek számító eredmény ellenére mégis egy kellemetlen incidensről ír a spanyol sajtó az Espanyolról, mivel Sergio García többször is rasszista megjegyzéseket tett Samuel Umtitire, a Barcelona francia védőjére.

Még 1-0-ra vezetett az Espanyol, amikor a felázott pályán Sergio García kőkeményen csúszott oda Umtitinek, aki örülhet, hogy nem sérült meg, a hazai játékos sárgát kapott a mozdulatért.

Sergio García később állítólag negrónak és fekete szarnak nevezete a Barca védőjét, akivel a lefújás után összeakaszkodtak,végül Gerard Piqué, a vendégek gólszerzője választotta szét a feleket.

A Marca azt írja, Sergio García később bement az öltözőbe, és bocsánatot kért Umtititől. A legszebb az egészben, hogy García a La Masia, vagyis a Barcelona akadémiájának növendéke volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik