Foci

63 napja képtelen nyerni az Inter

Elég komoly szakadékba zuhant az Internazionale, amely tíz tétmérkőzés óta képtelen nyerni, utoljára december 3-án, a Chievo elleni 5-0-nál ünnepelhettek a szurkolók.

Ez főleg annak fényében fura, hogy Luciano Spalletti csapata 16 fordulón keresztül megőrizte veretlenségét a bajnokságban,

és december elején még komoly bajnokesélyesként emlegették, amely képes lehet megelőzni a Napoli, Juventus duót.

A mostani fordulóban a tavaly kisebb csoda árán bennmaradó Crotonét fogadta az Inter, és az első félidőben úgy tűnt, sikerül elmozdulni a holtpontról, Eder fejesgóljával vezetett az Inter.

A második félidőben viszont Barberis szép alakítása után egyenlített a Crotone, és hiába pörgette fel ismét a tempót a hazai csapat, az állás már nem változott.

Ez volt az Inter nyolcadik bajnokija egymás után, amelyet nem tudott megnyerni, és zsinórban az ötödik döntetlenje, úgyhogy lassan azért kell harcolnia, hogy a negyedik helyet meg tudja őrizni, és ne csússzon le újfent a BL-indulásról.

Korábban ötször fordult elő olyan a milánóiakkal, hogy a bajnokságban egymás után nyolc fordulón keresztül maradjanak nyeretlenek,

ha legközelebb a Bolognát sem tudják lebirkózni, akkor meglesz az új negatív rekord.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik