Foci

José Mourinho már most lemondott a Premier League-ről

A Manchester United portugál sztármenedzsere, José Mourinho elmondta, a Tottenham elleni 2-0-ás vereség után arra koncentrál, hogy legalább az ezüstérem meglegyen csapatának a Premier League-ben. Noha Pep Guardiola szerint még nem dőlt el semmi, kollégája nem ért egyet ezzel.

Először is pontokat kell szereznünk. Szeretnénk a második helyen végezni, hosszú ideje vagyunk ebben a pozícióban, a küzdelem viszont nagyon kiélezett

– nyilatkozta Mourinho, akivel a Manchester United idén jobban teljesít, mint az előző szezonban, hiszen több gólt lőttek és több pontot is szereztek. A legnagyobb vetélytársról, a városi rivális Manchester Cityt is dicsérte, mondván nem engednek senkit a közelükbe, azonnal kihasználják az ellenfelek legkisebb kihagyását.

Nem mondhatom, hogy mi, a Tottenham vagy a Chelsea rosszul teljesítene, hiszen elég sok pontunk van. Inkább a City az, amelyik nagyon erősen kezdett, és azokat a meccseket is behúzták, amelyeket azt hittem, elveszítenek. Kiválóan teljesítenek, meg kell hagyni.

A Manchester United 25 forduló után 53 ponttal áll, lemaradása 15 pont az éllovas City mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik