Foci

Megszületett a Fradi válasza Huszti Szabolcsra

A zöld-fehér klub honlapján jelentette be, hogy korábbi labdarúgójuk, Nagy Dominik visszatért a Ferencvárosba. A 22 éves válogatott középpályás korábban 2013 és 2016 között szerepelt zöld-fehérben, majd 2017 telén igazolta le a lengyel Legia Warsawa.

A magyar válogatottban két alkalommal pályára lépő szélső megkapta a bizalmat és jól kezdte a tavaszt Lengyelországban, négy góllal járult hozzá klubja bajnoki ezüstérméhez.

A 22 éves, pécsi születésű labdarúgó eztán a Bajnokok Ligája selejtezőjében is betalált a finn Mariehamn ellen, majd ősszel egy szerencsétlen nyilatkozata miatt – vagy csak erre fogták – megfagyott körülötte a levegő, kikerült a keretből. Edzője úgy fogalmazott, probléma volt a játékos hozzáállásával.

Érdekes, hogy a Fradi közleménye nem terjed ki a szerződés hosszára, illetve arra, hogy végleg kivásárolták korábbi labdarúgójukat, vagy csak kölcsönbe jön Nagy?

E kérdésre a Sport.pl újságírója, Sebastian Staszewski ad választ, aki úgy tudja, a szélső kölcsönbe érkezik az Üllői útra és fizetését teljes egészében a Ferencváros állja.

A magyar bajnoki címért folyó versenyfutásban a Ferencváros ezek szerint Nagy Dominikkal válaszol a Videoton erősítéseire, leginkább a hasonlóan szélső poszton bevethető Huszti Szabolcsra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik