Foci

Megye I-es csapatnál lesz vezetőedző Urbán Flórián

A Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban szereplő Sopron FAC 1900 labdarúgócsapata honlapján jelentette be, hogy Urbán Flórián lesz a vezetőedző. A korábbi 40-szeres magyar válogatott védő elvileg szakmai igazgatóként, a tréner Ágoston Zsolttal együttműködve irányított volna, de Ágoston sms-ben felmondott, ezért lesz Urbán az edző.

Az elérhető magas képzettségű szakemberek közül Urbán Flórián UEFA PRO Licences edzővel sikerült számunkra elfogadható egyezséget kötni

– írták.

A Soproni FAC hivatalos sajtóközleménye:Egyesületünk vezetése töretlenül hisz abban, hogy soproni fiatalokból álló –…

Közzétette: Soproni FAC 1900 Sport Egyesület – 2018. február 1.

A kissé kusza közleményben kitérnek arra is, hogy bár Orbán Viktor korábban elismerően nyilatkozott Urbán Flóriánról. Majd aztán az NB II nyugati csoportjának élén állt a Felcsút, amikor menesztették.

Írnak még arról is, hogy megdöbbentő számukra, amiért Sopron város önkormányzata csak 600 ezer forinttal támogatja a 192 labdarúgóval rendelkező klubot. De az SAFC a „nagyon súlyos hátrány ellenére is a TAO program, a kis szponzorok és főtámogató Gőbl Gábor elnök jóvoltából gazdaságilag folyamatosan erősödik”. A cél az NB III-ba jutás.

A Soproni FAC 1900 jelenleg a negyedik helyen áll a megye I-ben, 15 forduló alatt 27 pontot gyűjtöttek. Az éllovas Lipót Pékség SE-nek 42 pontja van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik