Foci

Spanyol élvonalbeli csapattól érkezik a Vidi legújabb csatára

A Videoton labdarúgócsapata szerdán hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Stefan Scepovicot. A név nem véletlenül lehet ismerős, a szerb játékos öccse, a szintén csatár Marko is a Vidiben focizik.

A 28 éves Stefan Scepovic a spanyol élvonalbeli Getafétól érkezik, a szezon első felét kölcsönben töltötte a spanyol másodosztályú Sporting Gijónnál. 15 bajnokin négy gólt szerzett.

Az OFK Beograd csapatában mutatkozott be a felnőttek között még 2008-ban, azóta rengeteg csapatnál és számos országban megfordult. A szerb, az olasz, a belga, az izraeli, a skót és a spanyol élvonalban összesen 141 bajnokin lépett pályára és 62 gólt szerzett.

„Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot és megnyerjük a bajnokságot. Nem szeretek az erősségeimről beszélni, mert azoknak a megítélése nem az én feladatom, hanem a szakembereké és persze a szurkolóké. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszéltem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez pedig rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok” – mondta Scepovic.

A spanyol lne.es értesülései szerint 2020-ig írt alá, de a szerződésében van opció a hosszabbításra. A portál azt is írja, hogy Scepovic a Sporting Gijónnal, majd a Getaféval is szerződést bontott, így szabadon igazolhatott a Vidihez.

Scepovic a negyedik téli érkező a Videotonnál, korábban a kapus Tomás Tujvel, valamint a hazatérő Huszti Szabolcs és a macedón válogatott Boban Nikolov írt alá Fehérváron. 19 forduló után a Videoton a második helyen áll a bajnokságban, három ponttal vannak elmaradva a Ferencvárostól.

Nyitókép: vidi.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik