Foci

Titokban összeházasodott barátnőjével, most börtön vár a madridi focistára

A spanyol AS azt írja, az Atlético Madrid fiatal tehetségére, Lucas Hernandezre egy éves letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség. A bizarr ügy ott és akkor kezdődött, amikor Hernandez és akkori barátnője, most már felesége, összeverekedett egymással.

Tavaly februárban estek egymásnak a szerelmesek, amiért akkor 31 napos közösségi munkára ítélték őket. Ezenfelül hat hónapos távolságtartási végzéssel is sújtotta a párt a bíró, így 500 méternél közelebb nem mehetnének egymáshoz.

A játékost és párját ez viszont nem akadályozta meg, hogy egy hónappal később, Las Vegasban összeházasodjanak, amivel természetesen nettó megsértették a végzést. Az már csak hab a tortán, hogy utána a Bahamákra utaztak mézes hetekre.

Csakhogy ezt megtudták a hatóságok, és amikor Spanyolországban landoltak, még a madridi reptéren elfogták őket, sőt Hernandez egy éjszakát előzetesben is töltött. A történet ott kap egy újabb csavart, hogy a feleség, Amalia de la Osa ellen nem emelnek újabb vádat, szabadon távozhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik