Foci

Kis semmiség vagy 2 hónapos kihagyás? A PSG-Real párharc múlhat rajta!

A PSG 2-1-re elvesztette a Lyon elleni rangadót, de mivel nyolcpontos előnye van még a tabella élén, remegniük még nem kell a párizsiaknak. Az viszont aggasztó lehet Unai Emery edző számára, hogy a Lyon ellen az első félidőben Anthony Lopessel ütköző Kylian Mbappé agyrázkódást szenvedett, és egyelőre mindenki találgat, mennyit kell kihagynia.

A L’Équipe nevű francia lap azt írja, a hivatalos protokoll szerint Mbappénak egy neurológiai vizsgálaton kell átesnie, és utána derül ki, mennyit kell kihagynia. A játékos a Twitteren azt közölte, hogy az eset inkább ijesztő volt, mint fájdalmas, ennek ellenére a közösségi oldalakon elterjedt az a pletyka, hogy a 19 éves csatárnak 2 hónapot ki kell hagynia.

A Real-drukkerek nyilván megkönnyebbülve fogadnák, ha a 9 bajnoki gólnál járó csatár nem játszana a februári BL-nyolcaddöntős párharcban, hiszen a PSG Mbappé, Neymar, Edinson Cavani hármasa egészen félelmetesen termelt eddig a szezonban.

A PSG szerdán a Guingampot fogadja a kupában, majd szombaton a Montpellier-vel játszik – szinte biztos, hogy Mbappé nélkül.

Reméljük, pár nap múlva okosabbak leszünk, hogy akkor most minden rendben van-e a csatárral vagy tényleg ki kell hagynia 2 hónapot.

Neki sem mindegy, mennyi időre esik ki, hiszen nyáron vébé, ő pedig szeretne ott lenne a francia keretben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik