Foci

Nemanja Nikolics lenyomta Kakát, David Villát és Giovincót is

Újabb elismerésben részesült a Chiacgo Fire és az MLS magyar gólkirálya, Nemanja Nikolics – bár gyanítjuk, ebben honfitársainknak is jelentős szerepe lehetett.

Az MLS hivatalos honlapja az új esztendő elején arra volt kíváncsi, a közösségi háló kit tekint a bajnokság legnépszerűbb játékosának. Az egyre népszerűbb észak-amerikai profi ligában komoly világsztárok kergetik  a labdát. A teljesség igénye nélkül, Kaká (Orlando City SC), David Villa (New York City FC), Dom Dwyer (Orlando City SC), Sebastian Giovinco (Toronto FC) neve is szerepelt azon a listán, amelyen január 15. éjfélig lehetett szavazni.

Nos, a határidő immár Amerikában is lejárt, így némi büszkeséggel jelentjük, Nemanja Nikolics toronymagasan, a szavazatok 58,82 százalékát kapta, így momentán a magyar válogatott csatára a közösségi média legnépszerűbb MLS-játékosa.

Nikolics idén minden vitt. Hazánkban ő lett az Év labdarúgója, az MLS harmadik legértékesebb játékosának választották és a bajnokság álomcsapatába is bekerült.

Amerika még alszik, ezért nem tudják, amit mi már igen. Nikó viszont Dubaiban már nem, így azonnal megköszönte a magyar szurkolóknak a sikert:

Az MLS szavazás végeredménye:

mls.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik