Foci

Libabőrös lett, amikor meglátta Lionel Messit a Barcelona új védője

A spanyol bajnokságot óriási előnnyel, veretlenül vezető Barcelona Philippe Coutinho után bemutatta második téli szerzeményét, a kolumbiai Yerry Minát is.

A 23 éves játékos öt és fél éves szerződést írt alá, miután a katalánok 12 millió euróért megszerezték a brazil Palmeirastól. Mielőtt bemutatkozhatott volna a Nou Camp közönsége előtt, találkozott a csapat két legnagyobb sztárjával, Lionel Messivel és Luis Suarezzel – finoman szólva is a pillanat hatása alá került.

Számomra Messi a világ legjobbja. Nagyon emberségesen viselkedett velem az első pillanatban. Libabőrös lettem, amikor Suarezzel odajöttek hozzám az öltözőben

– mondta az új szerzemény.

Mina azzal került be most a hírek középpontjába, hogy a bemutatkozását mezítláb teljesítette a csapat legendás stadionjában, mondván ez számára tiszteletbeli ügy.

A hazámban úgy tartják, mezítláb lépj arra a földre, amelyet szeretnél meghódítani. Én itt történelmet akarok írni. Mindenhol ez volt a célom, remélem, sikerrel járok. Dolgozni és tanulni jöttem. Ez egy nagyszerű klub, ezt már az első pillanatban éreztem

– nyilatkozta a kolumbiai.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik