Foci

Ronaldinho barátnője kenterbe ver mindenkit a labdával

A dél-amerikai partokon nagy hagyománya van a homokban focizásnak és a strandröplabdának, de van egy játék, ami ezt a két sportot ötvözi. Angolul footvolley-nak hívják, magyar neve valószínűleg nincs, de úgy kell elképzelni, mint a lábteniszt, csak itt magasan van a háló és nem pattanhat le a labda.

A műfaj egyik sztárja a 28 éves Natalia Guitler, aki Argentínában született, de Brazíliában él, és az irodai munkája mellett elképesztő magas színvonalon műveli a footvolley-t. Nataliának mindegy, hogy fejjel, lábbal, sarokkal vagy vállal kell a társnak fel-, vagy a háló fölött áttenni a labdát, érdemes megnézni ezt a videót, amelynek a végén egy gyönyörű ollózással csinál pontot.

Guitler barátjának mondhatja a nagy trükkmestert, Ronaldinhót, és ketten együtt félelmetes párost alkothatnának látva, hogy a nő milyen lazán intézi el az ellenfeleit egy az egyben.

A footvolley népszerűsége egyre nő, és Guitler célja most az, hogy minél több nőt vegyen rá, hogy próbálja ki magát. Mi pedig ajánljuk Natalia Instragram-oldalát, ahol további látványos videókon csodálható meg, hogy milyen jóban van a labdával.

Kiemelt fotó: https://www.instagram.com/nataliaguitler/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik