Foci

Élő adásban sírta el magát a diósgyőri labdarúgó

Bacsa Patrik az M4 Sport Napos oldal című műsorában szerepelt annak apropóján, hogy mivel korábban nem tudott elmenni a többiekkel, így most először, de a televízió kamerája előtt tehetett látogatást az épülő miskolci stadionban.

A riportban szó esett a régi és az új stadion különbségeiről, a pályáról és a lelátóról is, arról, hogy a nézők sokkal közelebb lesznek a pályához, mint eddig. A diósgyőri szurkolók eddig is remek hangulatot teremtettek, most nyilván hátborzongató lesz belépni majd egy-egy meccsen az arénába.

Bacsa arról is beszélt, mennyire fontos neki szülővárosa, hogy élete álma vált valóra, amikor pályára léphetett az első csapat tagjaként a stadionban. A támadó beszélt az utóbbi idők nehézségéről is. Elmesélte, hogy amikor a harmadosztályú csapathoz vezényelték kettőzött erővel küzdött, hogy visszaszerezze a helyét.

Elárulta, amikor nem igazán ment neki, elsősorban a szüleire és a barátnőjére támaszkodhatott.

Nem gondoltam egy évvel ezelőtt, hogy itt állok majd ebben a stadionban. Kevesen álltak ki mellettem, de a családom és a barátnőm mindig ott állt mellettem. Ő mondta minden nap, hogy menj ki, csináld meg

– mondta, de eközben egyre párásabb lett a tekintete, majd elfordult a kamerától és elsírta magát. A videó itt érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik