Foci

A 93. percben ütötte ki a Manchester Unitedet a Bristol City

Óriási meglepetésre búcsúzott a Manchester United az angol ligakupa legjobb nyolc csapata között, miután szerda este kikapott a másodosztályú Bristol City vendégeként.

José Mourinho csapata erősen tartalékosan állt fel, de a kezdőben azért még így is ott volt a csapatkapitányi karszalagot is viselő svéd extraklasszis, Zlatan Ibrahimovic.

Az első játékrészben nem esett gól, ám a második félidőben, az 51. percben a Bristol szerezte meg a vezetést Joe Bryan révén. A válaszra sem kellett sokat várni, a már említett Ibrahimovic egyenlített hét perccel később. A 36 éves támadó április 9-én talált be utoljára.

A győztes gólra egészen a rendes játékidő hosszabbításáig kellett várni: a 93. percben érkezett a bristoli Korey Smith, és eldöntötte a meccset, ezzel kiejtve a sorozat címvédőjét.

A másodosztályú csapat zsinórban a negyedik Premier League-es klubot búcsúztatta a ligakupában: sorrendben a Watford, a Stoke és a Crystal Palace után jött a Manchester United.

Eredmények:

Bristol City (II. osztályú)-Manchester United 2-1 (0-0)
Chelsea-Bournemouth 2-1 (1-0)
Arsenal-West Ham United 1-0 (1-0)
Leicester City-Manchester City 1-1 (0-1, 1-1, 1-1) – tizenegyesekkel: 3-4

Az elődöntő oda-visszavágós párharcaira januárban kerül sor, a döntőt február 25-én a londoni Wembley Stadionban játsszák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik