Foci

Ronaldót sokkolja a Neymar-pletyka a Real Madridnál

A Real Madrid gólvágója, az ötszörös aranylabdás portugál Cristiano Ronaldo a klub-világbajnokság – és a győztes gólja – után azt mondta, nem rajta múlik, hogy a klubnál vonul-e vissza.

Ha lehetséges, én itt fejezném be. De ez nem rajtam áll, nem én döntök az ilyen kérdésekben. Meglátjuk

– mondta Ronaldo, a spanyol lapok szerint egyesen Florentino Pereznek, a klub elnökének üzenve ezzel.

Az Európa-bajnok támadónak az is csípi a szemét, hogy most már hetente jön a pletyka arról, hogy a Bajnokok Ligája-címvédője szeretné megszerezni a PSG brazil szupersztárját, Neymart.

Ezt nagyon jól szemléltette az aranylabda-gála után, amikor Perez interjúja közben nem titkoltan fejeket vágott az egyes sorok között.

Számomra ő a legkomplettebb játékos Alfredo di Stefano óta. Ő az örököse. Amikor távozik, új idők jönnek, ahogy ez megtörtént di Stefano esetében is

– mondta az elnök, amire a portugál szemöldök felhúzással reagált.

Ronaldónak az sem tetszett, amikor Perez olyanokat mondott, hogy Neymarnak nagyobb esélye lenne az aranylabdára, ha Madridban játszana; meg azt, hogy a Real az a klub, ahol a játékosok mindent megkapnak, amit csak kívánnak; és ezt még tudta fokozni azzal, hogy kijelentette, jó ötlet lenne a brazilt a csapatában tudni. Tehát a flört, a csábítás már egyértelműen elkezdődött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik