Foci

Ki fogják rúgni a Borussia Dortmund edzőjét

Nagyon nem megy a Borussia Dortmundnak, de már hetek óta. Szombaton a Werder Bremen kaptak ki hazai pályán 2-1-re, így már csak a hetedikek a bajnokságban, 13 pont a hátrány a listavezető Bayern München mögött.

Minden sorozatot figyelembe véve október második felében volt egy győztes tétmeccsük, a Magdeburgot verték a Német Kupában. Azelőtt viszont már szeptember 30-ig kell visszamenni a következő győzelemig, akkor az Augsburg ellen nyertek.

A Dortmund az első hét Bundesliga-fordulóban hatszor nyert egy döntetlen mellett, a legutóbbi nyolc bajnokiján viszont nemcsak, hogy nem nyert, de ötször kikapott.

A Sport Bild meg is írta szombaton, hogy vasárnap ki fogják rúgni Peter Boszt. A klub még nem adott ki semmilyen közleményt, de valljuk be: nem lenne meglepetés.

Még mindig úgy gondolom, hogy én vagyok a megfelelő ember a vezetőedzői posztra. Viszont én is felelek azért, ami a pályán történik és nem titkolják, csalódást keltően szerepelünk. A vezetőket kell megkérdezni, hogy ők megfelelőnek tartanak-e engem

mondta a legújabb zakó után a nyáron az Ajaxtől rkező holland szakember.

A Dortmundnak még sűrű lesz az év vége. A jövő héten kát bajnokit is játszik a csapat, előbb a Mainzcal, majd a Hoffenheimmel, majd jön a Bayern München elleni kupameccs a téli szünet előtt.

Fotó: Europress/AFP/Ina Fassbender

Ajánlott videó

Olvasói sztorik