Foci

Európai sztárklubok figyelik majd a magyar játékost a Bajnokok Ligájában

Szerdán a Tottenham otthonában játszik az APOEL Nicosia labdarúgócsapata a Bajnokok Ligája utolsó csoportkörében, a ciprusiak pedig még esélyesek az Európa Ligát érő harmadik hely megszerzésére. A vendégeknél jó eséllyel ott lesz a kezdőben a magyar válogatott Sallai Roland is, aki az elmúlt két bajnokin három gólt szerzett és eddig mind az öt BL-meccsen pályára lépett a főtáblán, háromszor kezdőként.

Sallai Roland iszonyatosan nagy gól lőtt - videó
A ciprusi bajnokság 14. fordulójában az APOEL az Ermisz Aradippout fogadta és magyar találattal szerezte meg a győzelmet.

A Daily Mail azt írja, több európai klub megfigyelői utaznak el Londonba, hogy saját szemükkel lássák Sallait.

A brit lap azt írja, hogy elsősorban a Premier League-ből és a Bundesligából figyeltek fel a csapatok a 20 éves Sallaira. A lap egyenesen azt írja: a juventusos Paulo Dybalához hasonlítják sokan.

Hiszünk a csodában, egy Wembley-ben elért döntetlenben, vagy akár egy győzelemben bízunk. Akkor harmadikok is lehetünk és az Európa Ligában folytathatjuk. Nagyon nehéz lesz, de ez egy nagy lehetőség a klub számára

– mondta Sallai a Daily Mailnek a szerdai mérkőzésről.

Az APOEL sorsa nem csak a saját kezében van, a vele azonos ponttal álló Dortmundnak ugyanis jobb a gólkülönbsége – a két csapat két 1-1-es döntetlent játszott egymással. Viszont az utóbbi hetekben eléggé szenvedő németeknek sem lesz könnyű dolguk, mivel ők a Real Madrid otthonában lépnek pályára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik